SOLICITAȚI asiguratorilor dumneavoastră efectuarea reparațiilor de service la  SC Prettycar SRL în caz de daună și beneficiați de reduceri pentru lucrările de reparații suportate de către societațile de asigurare, respectiv clienților care efectuază reparații în contul unei asigurări de tip CASCO, indiferent dacă s-a încheiat o asigurare Casco cu sau fără franșiză.

-  pentru valori ale devizului între 3000 RON și 6000 RON cu TVA – Prettycar Mobil SRL suportă JUMATATE din valoarea franșizei, dar nu mai mult de 75 Euro cu TVA;

- pentru valori ale devizului peste 6000 RON cu TVA - Prettycar Mobil SRL suportă valoarea franșizei INTEGRAL, dar nu mai mult de 150 Euro cu TVA;

- pentru clienții care au încheiate asigurări Casco fără franșiză si pentru clientii pe asigurare RCA Prettycar Mobil SRL ofera clientului 4% din valoarea devizului plătit de asigurator sub formă de alte servicii (manopera și tractare). Bonificatiile pot sa fie si si de natura financiara.
- TRACTARE GRATUITĂ în municipiul Oradea Și tarife preferențiale în afara orașului cu condiția efectuării reparațiilor la SC Prettycar Mobil SRL.

Prettycar ofera masini de schimb cat timp masina se afla in service.

Conform normelor CSA si legilor in vigoare, clientii cu daune pe asigurare RCA cat si clientii CASCO au dreptul de a alege atelierul auto in care sa isi efectueze reparatiile, neputand fii constransi de companiile de asigurare sa aleaga un anumit atelier.

  

Pe perioada reparatiei, oferim autoturism de schimb gratuit. Momentan dispunem de un parc de 24 de autoturisme, de diverse marci prin care dorim sa venim in sprijinul clientilor.